Parafellows
Siivet Speed riding Valjaat Kypärät Pelastusvarjot Elektroniikka Vaatetus Tarvikkeet Leijat HUOLTO
Ostoskorisi on tyhjä

Valitun valmistajan tuotteet:

UP - Acro-jarrukahvat
Tuotekuva

Nauti acrolennosta täysillä! Henkilökohtaisesti säädettävä, neopreenipäällysteinen jarrukahva äärimmäisen hyvällä pidolla. Soveltuu mainiosti myös pitkiä matkoja lentävälle. Parihinta.

Lisätietoa

20.00 e

UP - Airbag 12/18 cm
Tuotekuva

Airbag UP:n valjaisiin. Kaksi kokoa: Paksuudet 12 cm ja 18 cm. Lyhyt tai pitkä.

Lisätietoa

115.00 e

UP - Cockpit Bag
Tuotekuva

Suosittu ja hyvin valjaisiin istuva Cockpit monipuolisilla ominaisuuksilla. Katso: http://up-paragliders.com/en/products/reserves-and-accessories/cockpit-bag

Lisätietoa

75.00 e

UP - Koukkupuukko
Tuotekuva

Lisätietoa

45.00 e

UP - Liidinreppu
Tuotekuva

The new UP backpack Harnesses keep growing, and the demands to the glider bags as well. We have responded to this development and made an entirely new bag that will accomodate all your kit AND be great to carry.

Lisätietoa

100.00 e

UP - Läppärilaukku
Tuotekuva

Lisätietoa

40.00 e

UP - Matkalaukku
Tuotekuva

Lisätietoa

79.00 e

UP - Paramoottori kantoliinat
Tuotekuva

Sopii kaikkiin UP:n neljällä kantoliinalla varustettuihin siipiin.

Lisätietoa

180.00 e

UP - Parasleeve2 - Makkarapussi
Tuotekuva

ACCORDION PACKING MADE EASY Makkarapussi haitaripakkausta varten Uusi Parasleeve2 on suunniteltu sopimaan kaiken merkkisiä siipiä varten ja sallii ns. makkarapakkauksen (=sikari) monella eri tavalla. Kantohihnoja varten on oma taskunsa, jos pussia halutaan käyttää irrottamalla siipi ja valjaat toisistaan. Lisäksi sulkeva vetoketju toimii kumpaankin suuntaan. Pusseja on kolme eri kokoa: * S (240cm) * M (265cm) * L (290cm) Paino: M-koko 460g. Lisäksi pussi on suunniteltu (iso verkko-alue) siten, että se hengittää erinomaisesti ilman, että siipeä tarvitsee ottaa ulos pussista. Uusi Parasleeve2 tulee kaikkien uusien UP:n Summit XC-sarjan ja Trango XC-sarjan siipien mukana. Ja luonnollisesti sen voi tilata erikseen myös muiden UP:n siipien mukaan.

Lisätietoa

(89.00 e)

80.00 e

UP - Speed 3-step
Tuotekuva

Kolmella askelmalla parempi käyttömukavuus ja teho speedistä. Yletyt helposti. Kevyt ja kestävä, valmistettu teräsvaijerista ja alumiinista.

Lisätietoa

45.00 e

UP - Speed 3-step soft
Tuotekuva

Lisätietoa

25.00 e

UP - Tuulipussi
Tuotekuva

Todella iso ja näkyvä pussi. Kaksi kokoa, 120 cm ja 260 cm. Hinnat: 120 cm 25 € 260 cm 38 €

Lisätietoa

25.00 e

UP - UP Pikapakkauspussi, vol2
Tuotekuva

Uusi pikapakkauspussi, kevyt, helppo käyttää ja ennen kaikkea todella mukava kantaa varusteita pidempiäkin matkoja! Vain 900g ja pieneen tilaan pakkautuva. Iso koko kaikille siiville. Sisään mahtuu myös valjaat!

Lisätietoa

(109.00 e)

99.00 e

UP - Vyölaukku
Tuotekuva

Modernisti suunniteltu UP:n logolla varustettu vyölaukku. Valmistettu parhaista materiaaleista. Monia hyvin suunniteltuja yksityiskohtia.

Lisätietoa

25.00 e